Abonnementsartikel

Trelleborg lancerer den næste generation TM1060 serien, som er egnet til traktorer over 300 hestekræfter.

Svanske Trelleborg er klar med næste generation af TM1060-serien med op til 40 procent højere bæreevne end alternativerne. Den nye serie henvender sig til traktorer med over 300 hestekræfter,

- Her hos Trelleborg arbejder vi engageret på at sikre, at vi er godt rustet til at imødekomme kravene fra eksisterende og fremtidige generationer af mellemstore og store traktorer, som kræver dæk med ekstra ydeevne med hensyn til trækkraft og effektivitet, fortæller Forsknings- og udviklingsdirektøren for land- og skovbrug, Piero Mancinelli, fra Trelleborg Wheel Systems.

Dobbelt mønsterklods

Trelleborgs ProgressiveTraction-teknologi er også at finde på den nye gerneration TM1060-serie.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

ProgressiveTraction er navnet for det dobbelt mønsterklods-system, som Trelleborg benytter. I følge Trelleborg forbedrer klodserne dækgrebet, mens mønsterklodsens stærke fundament reducerer vibrationer. Ved kørsel i marken vil den dobbelte mønsterklods gradvist give større trækkraft på forskellige tidspunkter, når det er påkrævet.

Trelleborg fortæller desuden, at den trinvise opbygning ved foden af mønsterklodsen bidrager til bortledning af klæbrig jord og maksimerer dækkets selvrensende egenskaber.

Lang historie

- I som de første introducerede Trelleborg i 1975 lavprofil /60 serien, og nu lancerer vi med fornøjelse den nye TM1060 serie, fortæller Piero Mancinelli, og fortsætter:

- Denne dækserie kan bryste sig af en øget bæreevne og samlet set højere ydeevne, uden at dækkets dimensioner er øget. Den nye Trelleborg TM1060 serie gentager ikke kun, men overgår ydeevnen for /60 serie dæk. Det største dæk i den nye serie, VF 710/60R42, har en bæreevne, der er op til 40 procent højere end premium alternativerne på markedet.