Svineproducenter får den 29. september 2016 mulighed for, i løbet af fire timer, at få et helt aktuelt input af informationer til dagligdagen - og til den lidt længere bane.

Økonomiafdelingen i Djursland Landboforening har i samarbejde med svinerådgivningen i LMO sammensat et stærkt program. Emnerne er økonomi, gældshåndtering, aktuelt om råvarer foruden tip til virushåndtering i stalden og til at opnå flere fravænnede pattegrise.

Mødet afholdes på landbocentret i Følle og begynder med kaffe klokken 15.00 og forsætter til klokken 19.15 - med en pause undervejs, hvor der serveres en sandwich og vand/øl.

I alt syv oplægsholdere får ordet i løbet af kurset, nemlig svinerådgiverne Kristian Nielsen, Nikolai Stidsen og Anders Andersen foruden råvareanalytiker John Jensen og økonomikonsulenterne Frank Rasmussen og Erik Bendix Jensen. Slutteligt vil Vækstfonden orientere om deres aktuelle finansieringsprodukter og komme med deres bud på fremtidig finansiering af landbrug, blandt andet i forbindelse med generationsskifte og nyetablering.

Programmet i sin helhed kan ses på Aktivitetskalenderen på hjemmesiden www.landboforening.dk. Her kan desuden foretages tilmelding - eller det kan ske på telefon 8791 2000. Der anmodes om tilmeldinger senest den 26. september.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce