Med montering af de seneste Tier IV final/stage 4 miljøgodkendte motorer, er den nye MF TH teleskoplæsserserie blevet opdateret og den øgede produktivitet og præstation opfylder de høje krav, der stilles indenfor landbruget. MF TH serien består af teleskoplæssere, som opfylder ethvert behov, fra den semi-kompakte MF TH.6030, som arbejder perfekt i områder med begrænset plads, til den højeffektive MF TH.7038, der kan håndtere selv de tungeste baller og hurtigt og ubesværet læsser korn på lastbiler og har styrken til at bugsere en tungt læsset vogn til eller fra gården.

Massey Ferguson-ingeniørerne har landbrug i blodet, så de har designet den nye serie af MF TH teleskoplæssere til at levere optimal ydelse og effektivitet under enhver arbejdsopgave og gennem hele maskinens levetid.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Denne nye serie bringer vores løbende forbedringsprogram op på et endnu højere niveau.

Campbell Scott, Direktør, Marketing Services og Public Relations Massey Ferguson Europa, Afrika & Mellemøsten,

Campbell Scott, Direktør, Marketing Services og Public Relations Massey Ferguson Europa, Afrika & Mellemøsten, fortæller:

- Denne nye serie bringer vores løbende forbedringsprogram op på et endnu højere niveau. Med præstation og alsidighed som hovedelementer tilbyder vores velrenommerede maskiner nu kunderne endnu flere fordele, som vil give dem mulighed for at udføre deres arbejde mere komfortabelt, med større produktivitet og til lavere driftsomkostninger.

Stort udvalg

Med MF TH serien har kunderne mulighed for at vælge en model med præcis den effekt og kapacitet, der er behov for.

Det semi-kompakte design på MF TH.6030 giver mulighed for to førerhus positioner og fremragende manøvreevner for at sikre uovertruffen præstation under trange pladsforhold, som f.eks. smalle lader og kyllingehuse, med kort akselafstand og smalt chassis (5,71 x 2,1m).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Versionen med lavt førerhus på kun 2,1 m. giver også let adgang til bygninger med begrænset højde.

Alligevel har MF TH.6030 en imponerende løftekapacitet på 3000 kg til 6 m. højde for optimal alsidighed, når der håndteres baller, sprøjtemidler eller gødning.

Med en stærkere motor på 130 hk løser MF TH.6534 ubesværet transportopgaver og har et hydraulisk flow på 190 l/min. for højere arbejdshastighed. Og med sin imponerende løftekapacitet på 3.4 tons til en højde på 6,5 m. håndterer denne perfekte arbejdshest alle typer materialer uden besvær.

Opgaver, som kræver ekstra rækkevidde og løftekapacitet, udføres let og hurtigt af MF TH.7035, der kombinerer en 100 hk motor med evnen til at løfte 3,5 tons og har en max. rækkevidde på 7 m.

Den ultimative materialehåndtering af tunge baller med høj presningsgrad eller krævende læsseopgaver af korn eller gødning løses ubesværet af 130 hk MF TH.7038, som har en max. løftekapacitet på 3,8 tons og en løftehøjde på 7 m. Den har en hydraulisk kapacitet på 190 liter/min. for hurtig arbejdsgang og er det perfekte valg til maskinstationer eller kooperativer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle modeller kan vælge mellem tre styrefunktioner: tohjulsstyring, firehjulsstyring og krabbestyring for at sikre optimal manøvrering under alle arbejdsforhold.

Udsyn til alle sider

MF TH teleskoplæsseren tilbyder klassens bedste 360 graders udsyn med skrånende førerhus, nydesignet motorhjelm og det lave omdrejningspunkt af bommen, som sikrer uhindret udsyn hele vejen rundt om maskinen. Dette er især en fordel bag førerhuset, når der arbejdes i trange områder.