Abonnementsartikel

Danish Crown vil mødes med kvæg- og svineproducenterne på Agromek.

Der er nu mindre end tre måneder til Agromek åbner dørene for Nordeuropas største landbrugsmesse. Blandt udstillerne er Danish Crown, som ser frem til at mødes med sine mange ejere blandt de danske svine- og kvægproducenter.

- I løbet af nogle få dage kan vi møde et bredt udsnit af vores ejere, og vi kan give dem en personlig betjening, som ellers ville kræve mange lange køreture ud i landet, siger Jacob Rasmussen, afdelingsleder i Danish Crown Ejerservice.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I løbet af nogle få dage kan vi møde et bredt udsnit af vores ejere, og vi kan give dem en personlig betjening, som ellers ville kræve mange lange køreture ud i landet,

Jacob Rasmussen, afdelingsleder i Danish Crown Ejerservice.

Han understreger, at Agromek altid har fungeret rigtigt godt for Danish Crown.

- Det er helt centralt for os at stå et sted, hvor vores ejere naturligt skal forbi, når de er på messen, for det er jo trods alt de færreste, der tager på Agromek for at få en snak med deres slagteri, siger Jacob Rasmussen, der glæder sig til at få en god og konstruktiv dialog med ejerne.

- Vi har fået rimelig stor succes med vores tilbud om rådgivning til slagtesvineproducenter, og skulle der fortsat være nogle, som ønsker at få rådgivning, vil vi gøre alt for at hjælpe dem, selv om vi er stort set fuldt booket med den kapacitet, vi har i øjeblikket, siger Jacob Rasmussen.

Agromek 2016 holdes fra den 29. november til og med den 2. december i MCH Messecenter Herning.