Landmænd over hele Europa har givet tommelfingeren op til Firestones dæktryk app. Mere end 43.000 har downloaded programmet til deres smartphone.

Firestone forventer, at interessen kun vil stige endnu hurtigere, nu hvor data til den nye Firestone Maxi Traction 65 dæk også ligger i app’en.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Landmændene har stemt med deres fingre.

Mark Sanders, General Manager Agricultural Tyre Sales Europe,

Maxi Traction 65 tilbyder længere dæklevetid og lavere driftsomkostninger til mellemstore traktorer.

Mark Sanders, General Manager Agricultural Tyre Sales Europe, Bridgestone Europa forklarer:

- Landmændene har stemt med deres fingre. I stedet for at skulle henvise til dækfabrikanternes databøger - som sjældent er ved hånden, når du har brug for dem - giver Firestone app’en på et splitsekund det korrekte tryk for deres dækstørrelse, belastning og traktorhastighed.

Korrekt dæktryk forbedrer udbyttet

Det er vigtigt for landmanden at anvende det korrekte dæktryk, da forkert dæktryk reducerer dækkets levetid og kan føre til øget komprimering af jorden og dermed til mindre høstudbytte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mange landmænd anvender for højt dæktryk for at kompensere for det visuelle indtryk, at der er for lidt luft i de store radial dæk. Desværre har denne vane negativ indflydelse på dækkets levetid og fører også til øget komprimering af jorden.

- Firestones dæktryk app løser dette problem ved at gøre det let for landmanden at vælge det rette dæktryk i forhold til belastningen, til gavn for landbrugets effektivitet, siger Sanders,

Firestones app er også praktisk, når landmanden skifter mellem forskellige aktiviteter i løbet af dagen - for eksempel mellem markarbejde og vejtransport - og hjælper dem til at maksimere dæklevetid og sikkerhed ved at justere til anbefalet dæktryk.

Firestones dæktryk app findes til IOS og Android telefoner.