Fremadrettet har LHN's svineproducenter mulighed for at trække på kompetencerne hos de 13 medarbejdere i Svinerådgivningen I/S i Herning, som besidder alle specialer indenfor svineproduktionsrådgivningen.

Samarbejdsaftalen dækker blandt andet svinerådgivning - produktionsoptimering, rådgivning økologi og friland, foderrådgivning, gårdkurser, staldskoler, LEAN på staldgangen og E-kontrol.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ser frem til at møde LHN?s svineproducenter og glæder os til at udvikle samarbejdet,

Kjeld Askjær, direktør for Svinerådgivningen i Herning.

Derudover får LHN's svineproducenter adgang til SvineRådgivningens erfagrupper for såvel ejere som medhjælpere samt møder og kurser.

Den stærkest mulige rådgivning

- LHN's svineproducenter vil opleve Svinerådgivningens rådgivere være meget fokuserede på at medvirke til at produktionen effektiviseres således at indtjeningen optimeres. Ved rådgivning på staldgangen i øjenhøjde vil vi hjælpe med at sætte realistiske mål og forfølge dem ved hjælp af tæt opfølgning. Vi ser frem til at møde LHN's svineproducenter og glæder os til at udvikle samarbejdet, siger Kjeld Askjær, direktør for Svinerådgivningen i Herning.

- Med denne aftale med Svinerådgivningen har vi stærke aftaler på produktionsrådgivningen indenfor konventionel og økologisk kvæg- samt svineproduktion, udtaler LHN's direktør Tage Hansen.

- Det glæder mig, at vi dermed er meget langt rundt på afsikringen af den specialiserede rådgivning på husdyrområdet i forhold til LHN's kundeportefølje. Næste skridt i den forbindelse er at få fundet en samarbejdspartner på den produktionsfaglige rådgivning indenfor økologisk og konventionel fjerkræproduktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som det sker på de øvrige produktionsfaglige områder vil samarbejdet med Svinerådgivningen være en integreret del af arbejdet i LHN's øvrige rådgivning i Tinglev, så vi får ringen sluttet på den stærkest mulige rådgivning til vores landmænd, slutter Tage Hansen.