Abonnementsartikel

Med den nye M7-serie, som omfatter tre modeller på 130 - 170 hestekræfter, træder japanske Kubota for alvor ind på markedet for landbrugstraktorer, og efter et par dages test af topmodellen kan vi konkludere, at det sker med stil.

I PowerGear er vi vandt til at teste nye traktormodeller, men det hører til sjældenheder, at vi skal i marken med en traktor hvor alt er nyt og ukendt. Det er derfor med spænding, at jeg modtager og gør klar til at teste den orange Kubota M7170, der med en effekt på 170 hestekræfter er topmodellen i den nye Kubota M7-serie. De tre modeller leveres i varianterne Standard, Premium og Premium KVT. Vi tester Premium udgaven, som er med en 24 trins semi powershift transmission.

Detaljer om testen følger, men efter et par dages test af Kubota M7171 kan det konkluderes, at traktoren på de fleste parametre matcher de bedste traktorer i segmentet. Kubota M7171 skiller sig positivt ud med en støjsvag kabine, og en meget fin betjening som er centreret omkring højre armlæn og den store K-monitor. Liften bag på traktoren løfter ni ton, og traktorens relativt lange akselafstand gør den er stabil at køre med.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.