Som ny økolog er det vigtigt at undgå fejl og overtrædelser. Det er helt afgørende at få styr på de faglige udfordringer i økologien lige fra begyndelsen, så der sikres en god økonomi allerede i omlægningsperioden.

- Når man har taget sin beslutning om at blive økolog, så er det vigtigt at komme godt i gang. LMO har stor ekspertise inden for økologi og er derfor blandt de udvalgte rådgivningsvirksomheder, der nu kan give nye økologer professionel rådgivning til en meget skarp pris. Jeg tror på, at vores store faglige ekspertise kan være med til at sikre en stabil fremgang hos de nye økologer, siger økologichef for LMO, Christian Børsting.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror på, at vores store faglige ekspertise kan være med til at sikre en stabil fremgang hos de nye økologer,

Christian Børsting, økologichef for LMO,

Grupperådgivningen er helt gratis, mens individuel rådgivning tilbydes til halv pris i op til 10 timer. LMO laver skræddersyet grupperådgivning, hvad enten du har et produktionslandbrug eller et deltidsbrug. I grupperådgivningen er der mulighed for at indgå i et fagligt netværk med andre i samme situation.

Følger markedet tæt

Tilbuddet gennemføres af LMO Økologi?s specialister inden for planteavl, kvæg, teknik og økonomi, og i samarbejde med eksterne parter på fagområderne økologisk svineproduktion, fjerkræproduktion og afsætning/nicheproduktion.

- På grund af vores størrelse har vi gode muligheder for at matche vores kunders behov samt mulighed for at følge markedet for økologiske planteprodukter. Dét at vi hele tiden følger markedet tæt gør, at vi er ajour med markedsudvikling og efterspørgsel, hvilket igen kommer landmændene direkte til gode i vores rådgivning, fortæller økologirådgiver Peter Mejnertsen.

Det er Promilleafgiftsfonden, som har doneret midler til formålet. Pengene vil blive brugt efter først til mølle-princippet.