Efter godt 4 år i stolen som direktør for Karl Mertz A/S, har Anders Hansen valgt at fratræde sin stilling.

- Den store konsolidering der foregår i maskinhandlerbranchen, vil også få betydning for min jobfunktion. Fremadrettet vil jobbet som direktør i langt højere grad indebære et vedvarende fokus på strategi og den overordnede ledelse, samt det at sikre, at fremtidens forandringer styres optimalt på plads. Det er en vedvarende proces, at sikre det bedst mulige for Karl Mertz, og dette kræver en direktør med andre kompetencer end mine. Jeg kan betegnes som den spillende træner med stor fokus på den daglige drift, synlighed og involvering i alle processer. Jeg har derfor vurderet, at det er rette tidspunkt for mig til at komme videre med nye erhvervsmæssige udfordringer, siger Anders Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er rette tidspunkt for mig til at komme videre med nye erhvervsmæssige udfordringer,

Anders Hansen, tidligere administrerende direktør hos Karl Mertz

Gode resultater

Det er med stor ærgrelse men også med forståelse, at vi har modtaget opsigelsen. Anders Hansen har i sine godt fire år leveret selskabet bedste økonomiske resultater samtidig med at forretningen har været gennem en stor udvikling. Således skal det bl.a. tilskrives Anders? fortjeneste at vi har fået etableret os fysisk og organisatorisk på Sydsjælland, siger bestyrelsesformand Morten Mertz.

Anders Hansen har sidste arbejdsdag fredag den 19. august og starter nyt job som erhvervschef i Møns Bank som erhvervschef.

Indtil der er fundet en ny direktør, vil Jesper Mertz være konstitueret som direktør.