Den tyske producent af læssemaskiner ønskede at markere 20 års jubilæum for samarbejde på behørig vis

- Den havde vi ikke lige set komme. Naturligvis er vi bevidste om, at vi har mange år på bagen som importør for Weidemann til både det danske, norske og grønlandske marked. Men vi var ikke helt opmærksomme på, at der var et jubilæum. Det var Weidemann så heldigvis, siger salgschef hos Stemas Maskinsalg A/S, Robert Kjærgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Rigtig mange maskiner er tilpasset specielt til det danske marked, og gennem årene har fabrikken naturligvis annekteret adskillige gode, danske ideer, som efterfølgende er gledet ind som en del af produktionen.

Robert Kjærgaard, salgschef Stemas

Robert Kjærgaard, salgschef for Stemas Maskinsalg A/S, har sammen med Hans Holm, direktør for JMM Group, som Stemas er en del af, været på besøg i Weidemann-hovedkvarteret i Diemelsee i Tyskland. Anledning: Hæder og tak fra Weidemann til Stemas for 20 års godt samarbejde.

- Vi glæder os meget over de første 20 år sammen med Stemas Maskinsalg i Danmark samt Norge og Grønland. Og vi glæder os til de kommende år sammen med Stemas. Vi har en stærk distributionspartner ved vores side med Stemas-teamet, som har formået at etablere Weidemann-læsserne på markedet, således at vi har opnået en førende stilling, siger Weidemanns administrerende direktør, Bernd Apfelbeck.

- Weidemann såvel som Stemas har formået konstant at udvikle sig. Vi er vokset sammen og handler innovativt i forhold til markedet. Det aktive partnerskab har bidraget til den åbne dialog ikke mindst inden for produktudvikling, salg og after-sales, siger Weidemann-topchefen.

En strøm af Weidemann-maskiner

Da Stemas blev Weidemann-importør og ?forhandler i 1996, røg proppen af for en lind strøm af tyske læssemaskiner til Danmark, Norge og Grønland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har rundet de 3500 solgte maskiner. Weidemann nummer 100 til Grønland er sendt afsted i år. I Norge sørger vores salgschef Morten Iversen med 13 forhandlere for, at der kører Weidemann-maskiner fra syd til nord. Godt og vel, endda. Vi har netop sendt en maskine til Svalbard godt 3000 kilometer nord for polarcirklen. Vi er naturligvis både glade for og stolte over, at det bliver bemærket i Weidemann-hovedkvarteret, siger salgschef Robert Kjærgaard hos Stemas.

Danske input

Når Weidemann-chefen Bernd Apfelbeck glæder sig over åben dialog inden for produktudvikling, gælder det utallige ændringer, justeringer og tilpasninger på Weidemann-maskiner efter input fra den danske importør.

- Vi er helt klart med i udviklingen af nye modeller hos Weidemann. Rigtig mange maskiner er tilpasset specielt til det danske marked, og gennem årene har fabrikken naturligvis annekteret adskillige gode, danske ideer, som efterfølgende er gledet ind som en del af produktionen. Generelt har vi en rigtig fin dialog med Weidemann om danske behov og ønsker. Det gælder ikke mindst for kabiner og udstyr, siger Stemas-salgschef Robert Kjærgaard.