Abonnementsartikel

Med introduktionen af SafeGuard Tryghed fra Case IH, kan ejerne af traktorserierne Quadtrac, Magnum, Puma og Optum sikre sig mod uforudsete udgifter i en tre-årig periode fra leveringen.

Stadig flere ønsker at være sikre på at kende omkostningerne på deres maskiner over en længere periode.

- Vi indfører derfor SafeGuard på de største Case IH traktorer, gældende serierne Quadtrac, Magnum, Puma og Optum, forklarer marketingchef Kristian Refnov, Case IH Danmark.

Det er et system, som Case IH er ved at indføre i hele Europa, og Danmark er med i førertrøjen.

- Som det tredje land er vi tidligt ude med et system, som giver ejerne mange fordele, konstaterer han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Som noget helt nyt for denne type aftaler i markedet er der i SafeGuard ingen mindste reparation eller selvrisiko.

Omfatter en servicekontrakt

Når kunden køber en eller flere traktorer i de nævnte serier, kan de fra og med 1. juli 2016 tegne en mindst tre-årig servicekontrakt med deres autoriserede Case IH forhandler.

- Når man tegner en SafeGuard Service aftale, giver Case IH Danmark oveni aftalen SafeGuard Tryghed i tre år, fortæller Kristian Refnov.

I servicekontrakten, som forhandles individuelt på plads mellem kunde og forhandler, indgår alle gængse dele og olier med videre. Det eneste, som ikke er omfattet, er sliddele som dæk og vinduesviskere med videre.

SafeGuard Tryghed er en løsning, hvor uventede nedbrud af for eksempel en motor, en transmission, et hydrauliksystem, det elektroniske system eller andet tilsvarende, ikke koster kunden noget.

- Man kan sige, at i en tre-årige periode skal man kun betale sliddelene selv, siger han.

Omfatter i alt 3.000 timer

Den nye kampagne er gældende for en tre-årig periode og 3.000 timer. Ønsker kunden at forlænge aftalen er det ifølge Case IH muligt, mod en merpris, at forlænge i op til fem år og 6.000 timer.

- Forudsætningen for dækningen er, at man i hele perioden med servicekontrakt lader sin autoriserede forhandler udføre service efter instruktionsbogen, forklarer Kristian Refnov.

Man skal også selv udføre de daglige tjek og regelmæssige smøringer med videre, som står i instruktionsbogen.

- Men jeg håber da, at alle gør det alligevel for at passe på deres maskiner, siger han.