SR Agro i Sindal bliver per 1. august ny autoriseret Kongskilde forhandler i det nordjyske. Bag det nye firma står to brødre, der begge har mange års erfaring med service og reparationer inden for området.

SR Agro & Last ApS er det fulde navn på den nye virksomhed inden for salg og service af landbrugsmaskiner, blandt andet Kongskilde. Bag etableringen ligger et generationsskifte, hvor Sune og Rune Jensen overtager Sindal Traktor fra Knud Thomsen. Virksomheden overtager også Sindal Traktors lokaler på Gaden 62 i Sindal.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

De to tvillingbrødre Sune og Rune Jensen på 34 år er i forvejen kendte i området, hvor de indtil nu har drevet hver deres virksomhed inden for landbrugsmaskin- og lastvognsservice.

Brødrene finder, at tiden nu er inde til at tænke større og tage næste skridt som forhandler af landbrugsmaskiner. Det sker med udgangspunkt i næsten 40 års erfaring og en solid kundekreds i lokalområdet. De første mærker er Kongskilde og Kubota.

- Kongskilde er anerkendte for deres kvalitet og har et bredt program inden for foder-, græs- og jordbearbejdning. For en nystartet virksomhed er det derfor en stor ære, at vi fra starten kan blive autoriseret Kongskilde-forhandler, siger Rune Jensen.

Ifølge Rune Jensen vil god service og kvalitetsreparationer stadig være omdrejningspunktet for deres virksomhed. Landmændene skal til enhver kunne få en hurtig og effektiv service til en fair pris.

- Høj oppetid er alfa og omega for landbrugsbedrifterne i dag, og Sune og Rune Jensen er kendte for at levere en rigtig god service til de nordjyske landmænd, siger Søren Holm, salgskonsulent hos Kongskilde. Han konkluderer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Så det var ikke svært for os at sige ja til at få SR Agro som forhandler, da muligheden bød sig.