Abonnementsartikel

Ved at vælge en Kverneland EO on-land vendeplov, kan autostyringen, der efterhånden findes på rigtig mange traktorer, også anvendes til pløjearbejdet, og ploven giver samtidig mulighed for at køre med brede dæk eller tvillinghjul på traktoren.

Plove med on-land udstyr har været på markedet i årrevis, men til trods for at on-land pløjning har rigtig mange fordele, er det alligevel de færreste landmænd, som kører med traktoren på land, når der pløjes. Grunden til de skal findes i, at det kræver en anderledes opmærksomhed at styre traktoren hen langs furekanten, end når der køres i furen og traktoren nærmest styrer sig selv. Men efterhånden som mange traktorer får autostyring, bør plove med on-land udstyre med i overvejelsen, når ploven skal skiftes til en ny model.

Bygger på kendt teknologi

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.