Hos Landbrug & Fødevarer glæder de sig over, at det store naturregistreringsprojekt er afsluttet. Det skaber vished over, hvordan og hvor meget natur der er inddraget til veje, landbrug og byggeri.

- Vi er meget glade for, at undersøgelsen nu er afsluttet og vi har fået vished om, hvor og hvor meget natur der er forsvundet. Og heldigvis viser det sig, at det kun drejer sig om 0,6 procent af den samlede natur og ikke mellem de 2 - 5 procent, som DCE tidligere har fremsat i deres projektundersøgelser, siger Lone Andersen, viceformand i Landbrug & Fødevarer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget glade for, at undersøgelsen nu er afsluttet og vi har fået vished om, hvor og hvor meget natur der er forsvundet,

Lone Andersen, viceformand Landbrug & Fødevarer

Der kan dog være fejl i opgørelsen, hvorfor Lone Andersen anbefaler Landbrug & Fødevarers medlemmer at kigge opgørelsen grundigt igennem.

- Det er klart, at når opgørelsen ikke er lavet på ejendomsniveau, så kan der have indsneget sig fejl. Og derfor vil jeg på det kraftigste opfordre vores medlemmer til at tjekke opgørelsen igennem og tage kontakt til deres kommune, hvis der er ting i rapporten, som de ikke kan genkende, siger Lone Andersen til Maskinbladet.