DCM Cykler & Have/Park-Maskiner leverer maskiner, værktøj og tilbehør til skovdrift og arealpleje indenfor hele det grønne område - både til professionelle og privatkunder. Dertil kommer et bredt udvalg af cykler, scootere, el-scootere og ATV'er, som fylder godt op i firmaets 1.700 kvadratmeter store butik og værksted på Industrivej i Fjerritslev.

DCM Cykler & Have/Park-Maskiner har udviklet forretningen omkring 3 elementer - faglighed, troværdighed og kvalitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og alle maskiner og køretøjer, der bliver solgt fra forretningen, er samlet, testet, justeret og klargjort til brug, inden vi leverer dem til kunderne, fortæller Dan Quorning, som ejer og driver firmaet.

Knækstyrede minilæssere er in

- Vi får flere og flere forespørgsler på minilæssere, fortæller Dan Quorning, og derfor har man set os grundigt om efter et mærke, der opfyldte kravene og kundernes behov. Valget faldt på MultiOne som mærke og HCP Danmark som leverandør.

HCP Danmarks MultiOne-sælger Tommy Kærgaard forventer sig meget af sin nye forhandler.

- DCM har utroligt godt fat i områdets kunder indenfor den grønne plejesektor og er stærke på alt andet end landbruget og deres behov for større maskiner. Men den udfordring tager de nu op, og når landmændene i forvejen køber motorsave, ATV'er og plænetraktorer i forretningen, er det nærliggende, at de også køber deres næste knækstyrede minilæsser der.

Nyansat sælger på landevejen

Samtidigt med den nye forhandling har DCM ansat Niels Jørgen Pretzmann som sælger, eller rettere sagt udekørende sælger, for han vil have sin daglige færden hos eksisterende og nye erhvervskunder i området Aalborg, Himmerland, Hanherred, Thy og Mors.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil ud og være tættere på vores erhvervskunder, så vi lærer dem og deres maskinbehov bedre at kende, og selvfølgelig også så de får bedre indblik i, hvad vi kan tilbyde dem, for der kommer flere og flere produkter i vores salgsmapper.