Der bliver masser af show, underholdning og hygge for hele familien på Det Østjyske Dyrskue, når porterne slås op den 17. og 18. juni.

Ud over dyr vil gøglere og artister gøre deres indtog på Det Østjyske Dyrskue i Horsens i år. Som noget nyt arrangeres der cirkusshow på dyrskuepladsen den 17. og 18. juni.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her bliver der optræden ved Cirkus ChangHigh, som blandt andet underholder med kniv- og øksekastning, cykelshow samt jonglering ved flere forestillinger både fredag og lørdag.

Populært indslag

Der bliver traditionen tro masser af anden underholdning på pladsen over de to dagen. Der arrangeres grisevæddeløb, der de seneste år har været et populært indslag, som har samlet masser af mennesker på den særligt indrettede tribune, hvorfra man har et godt overblik.

Der bliver også heste- og ponygames med rideopvisning og udklædte ryttere samt hundeopvisning med Doberman, gymnastikopvisning, hestevognskørsel og meget andet.

Foreningen Land & By Østjylland står bag arrangementet, og arrangørerne vil igen i år gøre dyrskuet til en begivenhed, der har noget for enhver smag og kan trække mange mennesker fra både by og land.

- Formålet er at vise, hvad landbruget står for og samtidig gøre dyrskuet til en festlig begivenhed, der har interesse for folk fra byen, både børn og voksne, siger Peter Søgaard Mortensen, der er formand for Foreningen Land & By Østjylland, som er arrangør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tæt på dyrene

Dyrene er fortsat omdrejningspunkt for arrangementet, og dyrskueforeningen er glade for at kunne invitere folk ud på pladsen, hvor de kan komme på helt tæt hold af køer, heste, får og geder. Hertil kommer mindre dyr som fjerkræ, kaniner, katte samt børnedyrskuet.

For at skabe ekstra opmærksomhed om maskinudstillingen arrangeres der i år "Maskinernes Parade", hvor en række udvalgte traktorer og landbrugsredskaber bliver fremvist og kommenteret i den store ring. Alle maskinudstillere kan som noget nyt i år få gratis gæstekort til deres kunder til fredag den 17. juni. Maskinudstillerne kan bestille gæstekort ved dyrskuesekretariatet, og der skal oplyses CVR-nummer på de gæster/kunder, udstillerne ønsker at invitere gratis på dyrskue.

På dyrskuet planlægges der også en udstilling for gårdbutikker, som i telt får mulighed for at præsentere deres produkter - lige fra lokalt producerede fødevarer til kunsthåndværk og andet spændende.