Abonnementsartikel

OBI Foders grundlægger fortsætter hos Nutrimin.

Nutrimin A/S i Ans har pr. 1. juni 2016 overtaget alle aktiviteter i OBI Foder i Vojens

Sideløbende med overtagelsen af aktiviteterne i OBI Foder er der indgået aftale med den hollandske producent Denkavit om eneforhandling af blandt andet mælkeprodukter til kalve på det danske marked.

Der er derudover indgået aftale med Ole Birkebæk om ansættelse som rådgivende salgskonsulent hos Nutrimin. Ole Birkebæk grundlagde OBI Foder for 14 år siden og har gjort et fremragende stykke arbejde for at bringe virksomheden frem til i dag, lyder det fra Nutrimin.

- Det er med stor glæde, at jeg har fundet en egnet virksomhed, der på bedste vis vil servicere kunderne hos OBI foder, siger Ole Birkebæk og fortsætter:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg vil gerne sige tak til alle trofaste kunder, der gennem mange år har gjort brug af de produkter og den rådgivning, jeg har kunnet tilbyde, og fortsat tilbyder - nu blot i Nutrimin reg?.

Ole Birkebæk vil som udgangspunkt fra sin bopæl i Vojens betjene eksisterende samt nye kunder i Syd- og Sønderjylland. Derudover vil Ole Birkebæk hjælpe med at tilpasse OBI produkterne i forhold til det øvrige produktsortiment i Nutrimin.

- Vi glæder os til at videreføre Ole Birkebæks mangeårige arbejde med salg og rådgivning til primært mælke- og kalveproducenter, og vi vil bestræbe os på at give både eksisterende og nye kunder den samme høje faglige rådgivning og service siger salgschef hos Nutrimin Jens Guldhøj Lauesen.

Aftalen med Denkavit om forhandling af blandt andet mælkeprodukter til kalve på det danske marked er et led i virksomhedens overordnede mål om at kunne tilbyde kunder nye og supplerende former for ydelser og produkter ud over kerneydelserne.