Som det første selskab i grovvarebranchen har DLG certificeret samtlige produktkonsulenter for at kunne garantere det forventede høje niveau af faglighed og professionel service over for landmændene.

Med den nye certificering kan landmænd, der handler med DLG være sikre på, at alle sælgere lever op til høje krav om faglig viden, produktsortimentet og meget stringente retningslinjer for kundeservice.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den moderne landmand er dybt professionel, og det skal vi kunne matche.

Jesper Pagh, vicekoncerndirektør i DLG

- Den moderne landmand er dybt professionel, og det skal vi kunne matche. Derfor skal vi sikre, at vores sælgere også i fremtiden har den nødvendige faglighed, så vi kan levere en ordentlig service. Det sikrer vi med certificeringen, fortæller Jesper Pagh, vicekoncerndirektør i DLG med ansvar for husdyrernæring.

Kompetent sparing

I første omgang har alle produktkonsulenter i faggruppen Svinefoder gennemgået et undervisningsforløb og en række eksaminer og prøver - både skriftligt og mundtligt - der har testet konsulenternes faglige og professionelle kunnen. I løbet af sommeren vil konsulenter inden for kvæg, fjerkræ og Vitfoss også blive certificeret.

- Landmanden får konkret bedre rådgivning, mere kompetent sparing på valg af de rette foderblandinger, mere professionel service og bedre opfølgning, når han handler med DLG, siger Jesper Pagh.

- Vi er sat i verden for at servicere landmanden, og vi er stolte af dette certificeringstiltag. Det skal kunne mærkes på landmandens bundlinje, når han handler med DLG - hver eneste gang, slutter Jesper Pagh.