Abonnementsartikel

Klaus Pöttinger stopper som administrerende direktør hos Pöttinger.

De seneste 25 år har Klaus og Heinz Pöttinger stået i spidsen for den østrigske maskinfabrikant, men nu trækker Klaus Pöttinger sig fra sin stilling som administrerende direktør.

De to direktører er fjerde generation i Pöttinger-familien, men fremover vil Heinz Pöttinger være den eneste fra familien i toppen af virksomheden. Klaus Pöttinger har været en del af Pöttinger-virksomheden i 30 år, og de seneste 25 år i stillingen som administrerende direktør - nu fratræder han sin stilling med virkning fra den 31. juli.

Bestyrelsen i Pöttinger valgte på seneste møde tre nye medlemmer til direktionen, der sammen med Heinz Pöttinger skal forme virksomhedens fremtid. Gregor Dietachmayr får ansvar for salg og marketing, Jörg Lechner får ansvar for produktion og indkøb, Markus Baldinger får ansvar for produktudvikling og Heinz Pöttinger er ansvarlig for HR og økonomien i virksomheden.

- I de kommende måneder vil jeg overlade mine arbejdsopgaver til Jörg Lechner og Markus Baldinger. Begge har været erfarne og hands-on medlemmer af ledelsen, som kender de udfordringer, som branchen har. Med deres ekspertise og evner for innovation vil de forsætte den tekniske udvikling hos Pöttinger, siger Klaus Pöttinger.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce