Alltech har besluttet at overtage Keenan, en førende producent af landbrugsløsninger i Irland. Keenan, der nu er en del af Alltech familien, er den 14. erhvervelse for Alltech globalt siden 2011.

- Keenan gruppen har længe været en af Alltechs venner. Dette er en fortælling om to store irske, globalt indstillede selskaber, der slår sig sammen. Som irer er jeg glad for at kunne byde Keenan velkommen i vores familie, fordi vi sammen kan levere større værdi til vore landbrugskunder verden over, med en større vifte af teknologiske løsninger, sagde Dr. Pearse Lyons, grundlægger og direktør for Alltech.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Dette er en fortælling om to store irske, globalt indstillede selskaber, der slår sig sammen.

Dr. Pearse Lyons, grundlægger og direktør for Alltech

- Mellem Alltechs førende stilling inden for forskning og Keenans produktionsstyrke og teknologiske know-how, har vi en vinderkombination til at kunne levere større effektivitet og lønsomhed direkte til vores kunder.

Alltech og Keenan har identificeret mulige vækstmuligheder sammen, som kan inkludere fødevareteknologi og foderprogrammer med fokus på fodereffektivitet og sundhed i besætninger, samt avanceret foderberegning.

- Det er en spændende tid for Keenan at slå sig sammen med Alltech, fastslog Alric Blake, CEO hos Alltech. - Alltech er på udkig efter muligheder til at udbrede Alltech mærket og sørge for ernæringsmæssige løsninger til dem, der direkte nyder gavn af dem, både hos dyr og planteavl. Forskning og teknologi er i forgrunden af alt, hvad vi gør. Denne nye rejse med Keenan vil yderligere styrke vores evne til at levere ernæringsmæssige løsninger.

Keenan vil fortsat have sit hovedkvarter i Borris, Co. Carlow, Irland. Alltech og Keenan beskæftiger til sammen næsten 300 personer i Irland og tæt på 5.000 verden over.