Der er lagt op til en festlig familiedag med alt godt fra landbruget og masser at opleve på Ribe Dyrskue fredag 29. juli på Hovedengen i Ribe.

- Allerede før vi åbnede op for bestilling af stande, var flere af de faste udstillere på tæerne for at få en større stand i år, fortæller Niels Damsgaard Hansen, skuets tovholder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han er godt i gang med planlægningen, så der bliver fulgt op på succesen i 2015 med rekord mange gæster - nemlig næsten 10.000.

- Vi snakkede med mange på dagen og har også fået flere positive reaktioner bagefter fra gæsterne med forslag, der gør skuet endnu bedre, fortæller han.

Ribe Dyrskue er en rigtig familiedag med gode oplevelse til alle i alle aldre - når man interesserer sig bare en lille smule for dyr, maskiner og meget andet.

En meget bred udstilling

En rigtig familiedag byder selvfølgelig på noget for alle aldre - lige fra bedsteforældre til de helt små børn.

- Vi har blandt andet en container med korn, halmborg, kaninhop, gummistøvlekast og grisevæddeløb til børnene. Og til dem, der vil betale lidt ekstra, er der også hoppeborg med mere, forklarer Niels Damsgaard Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er selvfølgelig også en masse til de voksne udover en masse køer, heste, får og landbrugsmaskiner af alskens slags.

- Som de tidligere år er der også stande med alle mulige andre produkter og løsninger, der henvender sig ikke kun til landmænd, men også byboere, påpeger han.

esu