En vis ro og andægtighed er ikke af vejen, når der skal arbejdes blandt skind til millioner af kroner. Derfor blev minilæsseren Weidemann eHoftrac 1160 da også studeret med god interesse, da den danske importør, Stemas, viste maskinen frem på Kopenhagen Fur Skindudstilling 2016, som trods navnet blev holdt i MCH Messecenter Herning.

Weidemann-læsseren har markeret sig som en milepæl i udviklingen af miljørigtige maskiner. Størrelsesmæssigt producerer Weidemann læssemaskiner i den rigtige størrelse også til minkfarmene. Og det bliver naturligvis ikke mindre interessant af, at maskinen hverken er på benzin- eller dieseldrift. Weidemann eHoftrac 1160 er helt el-drevet og distancerer sig derfor fra både røg og møg. Dermed er den en oplagt mulighed, når der skal arbejdes under tag og ikke mindst med dyr.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

? Adskillige danske minkfarme har Weidemann-læssere, men i de fleste tilfælde i konventionelle diesel-modeller. Derfor har det været oplagt for os at vise den el-drevne maskine frem som en ny og alternativ mulighed. Dagene på skindudstillingen har da også givet os mangen en god snak med pelsavlere, fortæller distriktschef Peter Sørensen, som sammen med kollegerne Søren Rasmussen og Henning Frederiksen fra Stemas var rykket ind hos de mange dyre skind i Herning.