Danish Agro har udnævnt Jens Skifter til CEO for maskinsalg i Danmark, Norge og Sverige.

Jens Skifter kommer fra en position som Regional Director i Claas Global Sales GmbH i Tyskland, hvor han hidtil har været ansvarlig for Claas' salg, service og distribution i 12 europæiske lande omkring Tyskland, herunder Nordeuropa.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er yderst tilfreds med, at Jens Skifter har besluttet sig for at blive en del af Danish Agro-familien.

Christian Junker, CEO Danish Agro

Udnævnelsen sker i forlængelse af den nye aftale mellem Claas og Danish Agro, hvor de to koncerner skal samarbejde ekslusivt i Danmark, Norge og Sverige.

Jens Skifter bliver CEO i det netop nyetablerede Danish Agro Machinery Holding A/S. Hans umiddelbare opgave bliver at etablere den nye distribution for Claas i Danmark, Norge og Sverige.

Stor erfaring

Jens Skifter ser frem til de nye udfordringer:

- Danish Agro er en stærk, international grovvarekoncern, som er et rigtig godt match til Claas' kvalitets-maskiner. Jeg ser et stort potentiale i samarbejdet og glæder mig til at være med til at kunne gøre en forskel for landmænd i de skandinaviske lande i de kommende år, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Koncernchef i Danish Agro, Christian Junker, glæder sig over udnævnelsen af Jens Skifter.

- Jeg er yderst tilfreds med, at Jens Skifter har besluttet sig for at blive en del af Danish Agro-familien. Jeg er helt sikker på, at han er den bedste kandidat for både Claas og for os til lede vores maskinsalg i Skandinavien. Jens har en lang international erfaring og har indgående kendskab til både Claas' produkter samt de skandinaviske lande. Jeg er helt sikker på, at Jens Skifter vil kunne gøre en forskel for de landmænd, vi handler med i de tre lande, siger Christian Junker

Ingeniør-uddannet

Jens Skifter er 46 år og opvokset på landet i Danmark og har en uddannelse som ingeniør fra 1993, hvor han er specialiseret i landbrugsmaskiner.

Jens Skifter emmigrerede til Tyskland i 1993, hvor han arbejdede for et andet stort gobalt maskinbrand, indtil han skiftede til Claas i 1999, hvor han var beskæftiget med den internationale udvikling af salget af brugte maskiner i Europa. I 2000 blev han udnævnt til Export Area Manager for Nordeuropa, herunder Skandinavien, Finland og de baltiske lande, og flyttede i den sammenhæng tilbage til Danmark med sin engelske hustru Ewa. Sammen har de tre børn på 18, 16 og 14 år. I dag bor familien i Spentrup tæt ved Randers.

Hele Nordeuropa

Efter en succesfuld lancering af Claas-traktorer i Skandinavien i 2006 blev Jens Skifter udnævnt til Export Manager Overseas og medvirkede i denne periode på tre år i udviklingen af den nuværende distributionsstrategi globalt, hvor han rapporterede direkte til den salgs og serviceansvarlige i koncernledelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden 2008, har han arbejdet som Regional Director i Claas Global Sales GmbH i Tyskland, hvor han hidtil har været ansvarlig for Claas' salg, service og distribution i 12 europæiske lande omkring Tyskland, herunder Nordeuropa.

Jens Skifter begynder i sin nye rolle 18. april, og han får kontor i Galten mellem Århus og Silkeborg.