Kongskilde Industries indgår distributionsaftale med Intrac i Estland og Letland. Partnerskabet omfatter salg og service af Kongskilde plove og redskaber til jordbearbejdning. Samarbejdet startede 1. februar i år.

For Kongskilde indebærer aftalen, at Intrac frem over sælger og servicerer Kongskilde plove og jordbearbejdningsprodukter i Estland. I Letland omfatter aftalen jordbearbejdningsprodukter fra Kongskilde.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Vi er meget glade for aftalen om at skulle repræsentere Kongskilde i Estland og Letland

Fredrik Brandhorst, group marketing director i Inctrac Group.

Intrac er distributør af Massey Ferguson traktorer og høstmaskiner i Estland og Letland. Med 250 medarbejdere, heraf 160 inden for service, er det en førende distributør af maskiner til land- og skovbrug samt entreprenørbranchen i de baltiske lande og Polen.

- Vi er meget glade for aftalen om at skulle repræsentere Kongskilde i Estland og Letland - dermed kan vi servicere vores kunder endnu bedre, siger Fredrik Brandhorst, group marketing director i Intrac Group. Han fortsætter: Med partnerskabet med Kongskilde udvides vores sortiment til også at omfatte jordbearbejdning.

- Intrac har valgt at samarbejde med Kongskilde, fordi vi er en meget seriøs leverandør af redskaber til jordbearbejdning, siger Tommy Overby, eksportdirektør i Kongskilde.

Kongskildes aftaler med de eksisterende distributører/forhandlere i Estland og Letland fortsætter uforandret.