New Holland satte nummerplader på flest traktorer i februar.

I 2015 var det New Holland, der løb med sejren som det mærke, der indregistrerede flest traktorer på det danske marked. Den tendens fortsætter i februar 2016, hvor det også er New Holland, der har sat nummerplade på flest enheder. I alt er det blevet til 23 blå maskiner, og det er nok til at slå de 21 enheder, som John Deere har sat nummerplade på.

Generelt er der indregistreret 110 traktorer i februar 2016 mod 132 enheder i samme måned sidste år. Det svarer til et fald på 20 procent.

Hvis vi ser på de enkelte mærker, så har finske Valtra sat nummerplade på 11 enheder i februar, og det er nærmest dobbelt så mange som sidste år, hvor der kom plade på seks Valtra-traktorer i februar. Også New Holland og Massey-Ferguson indregistrerede flere enheder i februar 2016 end samme måned sidste år.

Hos John Deere ser det derimod knap så godt ud. I februar 2015 kom der nummerplade på 39 grønne traktorer, mens det i år kun var 21 John Deere-traktorer, der fik plader på. Claas, Deutz-Fahr og Fendt er ligeledes gået tilbage fra 2015 til i år.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Massey topper

Hvis vi kigger på de enkelte modeller, så er der to modeller, der må dele førstepladsen som den mest populære model. Det drejer sig om Case IH's Puma 240 og Massey-Fergusons 7726, hvor der er sat nummerplade på otte af hver fra nytår og frem til udgangen af februar. Case havde en særligt god måned i februar, hvor de satte nummerplade på hele syv enheder af Puma 240'eren.

Bemærkning: Maskinbladet har opdateret denne artikel, efter nogle problemer med tallene, som har ændret placereringen mellem mærkerne. Vi beklager til de læsere, der nåede at læse den første udgave af historien.