Nu kan mælkeproducenter, der har DeLaval VMS robotter også få fordele af DeLaval Clover . Tidligere kunne pattegummiet kun fås til konventionelle malkesystemer.

DeLaval VMS har nu fået endnu en fordel med introduktionen af DeLaval Clover pattegummi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget tilfredse med, at DeLaval Clover pattegummi er tilgængeligt for vores VMS kunder, siger Annelie Bengtsson, Portfolio Director Liners & Tubes.

- Nu kan VMS kunderne også drage fordel af en skånsom malkning uden at gå på kompromis med malkeresultatet.

Mælkeproducenter, der har prøvet DeLaval Clover pattegummi i deres automatiske malkesystemer, har oplevet mærkbare forbedringer med færre ufuldstændige malkninger og forbedret pattesundhed. Derudover har mælkeproducenter erfaret, at den gennemsnitlige malketid pr. ko er reduceret, som har resulteret i flere malkninger pr. dag pr. DeLaval VMS.

DeLaval Clover pattegummi har tidligere vist, at det kan hjælpe med at reducere somatiske celletal og minimere subklinisk mastitis. De fordele får alle VMS landmænd nu også.

Clover pattegummiets banebrydende design med tynde, konkave sidevægge og glatte, afrundede hjørner giver et fast, men skånsomt greb om patten under hele malkecyklussen. Det sikrer, at pattegummiet bliver siddende i den rigtige malkeposition og giver fremragende massage. Køerne får maksimal komfort, mens de bliver malket. Derudover har det lavt og stabilt kravevakuum uden eventuelle hygiejneproblemer og risiko for at pattegummiet bliver tilstoppet med gødning. Det resulterer i forbedret pattesundhed og fald i antal tilfælde af mastitis