For nyligt fik asfaltvirksomheden Colas Danmark A/S leveret fire nye New Holland T4.75 Power Star. De fire traktorer skal indgå i den samlede flåde på over 270 stykker entreprenørmateriel. De har også tidligere fået to T4 traktorer, så der er i alt er leveret seks traktorer indenfor det seneste år.

Colas Danmark A/S, der er den næststørste leverandør af asfaltarbejde i Danmark, har omkring 500 ansatte i sæsonen fordelt over hele landet og i forskellige afdelinger som grusgrav, asfaltproduktion, udvikling og selvfølgelig asfaltudlægning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud af de 270 køretøjer er de 44 asfalt udlæggere og til hver udlægger er to tromler og en traktor. Resten er transport og forskellige specialkøretøjer. De fire traktorer fra Farmas skal køre i hele Danmark og lave det forberedende arbejde inden der lægges asfalt. Blandt andet skal der fejes sten og grus af vejen, inden traktoren skal sprøjte emulsion på.

- Da Colas henvendte sig, gennemgik vi de aktuelle modeller og var lidt omkring T4, TD5, T5 og T6, men valget faldte på T4 da selve byggestørrelsen var en afgørende faktor. Derudover skulle den have et godt udsyn, da der ofte kan være trafik og personale hele vejen rundt. Venderadius og liftkapacitet var også afgørende og derfor var New Holland T4 et perfekt valg, siger Søren Tøndborg, sælger ved Farmas A/S i Viborg,

Boye Due, Afdelingsleder for værksteder og materiel i Jylland fra Colas Danmark A/S kommenterer:

- Det er afgørende at vi kan have så mange maskiner på ladet, når vi transporterer maskinerne rundt i hele Danmark, derfor var det vigtig af den fysiske størrelse på traktoren lever op til vores behov. Fordelen ved New Hollands traktorer er at vedligeholdelsen er minimal og sammen med Farmas har vi en god og stabil reservelsforsyning og et højt serviceniveau, forklarer han.