Under tirsdagens hastehøring om indholdet af landbrugspakken, var miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen klar i mælet. Efter foregående at have diskuteret tallene bag landbrugspakken med en række forskere, var hun godt tilfreds med svarene. En konstruktiv forskerhøring.

Ministeren hæfter sig ved, at der under dagens forskerhøring var forholdsvis bred enighed om, at landbrugspakken giver et grønt plus i 2021. Hun erkender dog, at tabellen med fordel kunne være vedhæftet en stjerne, som forklarede, at tallet for 2016 sammenlignes med 2012.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg hæfter mig ved, at der blandt de indkaldte forskere var bred enighed om at landbrugspakken giver et grønt plus i 2021,

- Eva Kjer Hansen, miljø- og fødevareminister (V)

- Vi hørte syv forskere med forskellige synspunkter. Jeg hæfter mig ved, at der blandt de indkaldte forskere var bred enighed om at landbrugspakken giver et grønt plus i 2021, siger miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen

Hun erkender dog, at tabellen med fordel kunne være vedhæftet en stjerne, som forklarede, at tallet for 2016 sammenlignes med 2012.