Semler Agro har indgået aftale om køb af alle aktierne i Ole Mathiesen MaskinCenter A/S pr. 1. marts 2016.

Gennem opkøbet af Ole Mathiesen MaskinCenter A/S, overtager Semler Agro forhandlingen af John Deere Golf for Jylland & Fyn, og overtager samtidig forhandlingen af John Deere HavePark programmet i Nordjylland og Midt-/ Østjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Semler Agros køb af aktierne betyder for den nuværende ejer af Ole Mathiesen MaskinCenter A/S, både et ejerskifte, hvor alle medarbejderne fortsætter i selskabet, men også en styrkelse og konsolidering af selskabet, samt en fremtidssikring for selskabets medarbejdere. Alle faktorer har været væsentlige for den nuværende ejer, udtaler Carsten Greiffenberg, Administrerende direktør i Semler Agro.

Ole Mathiesen oplyser, at det har været af afgørende betydning for hans beslutning, at selskabet videreføres af en stærk koncern som Semler Gruppen.

- Det er en fremtidssikret løsning for både virksomheden og alle mine medarbejdere, lyder det fra Ole Mathiesen, som fortsætter i selskabet som salgs- og driftsansvarlig, ligesom Mads og Lotte Mathiesen også fortsætter som ansatte.

Forhandlingen af John Deere HavePark og Golf fortsætter i selskabet Ole Mathiesen MaskinCenter A/S under Semler Agro's ejerskab. Når overtagelsen er gennemført, varetager Semler Agro John Deere landbrugsmaskine forhandling i Nord-, Syd- og Sønderjylland samt på Sjælland og Bornholm, samt forhandlingen af John Deere HavePark i Nord-, Midt-/Øst-, og Syd- & Sønderjylland samt John Deere Golf forhandlingen i hele Jylland samt på Fyn.

Over 150 medarbejdere

Semler Agro vil efter overtagelsen af Ole Mathiesen MaskinCenter A/S, beskæftige mere end 150 topprofessionelle og højtuddannede medarbejdere, som vil kunne tilbyde alle nuværende og nye John Deere kunder en meget stærk og effektiv service og rådgivning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Semler Agros overtagelse af Ole Mathiesen MaskinCenter A/S vil også betyde en nu yderligere både geografisk og organisatorisk konsolidering, der muliggør, at kravene til højtuddannet personale på alle områder, herunder specialister, der udelukkende har fokus på traktorer, mejetærskere, snittere, sprøjter, pressere, John Deere Farmsight, samt HavePark og nu ligeledes Golf kan indfries. Landechef for John Deere, Marko Borwieck, udtaler:

- Med Semler Agro's overtagelse af aktierne i Ole Mathiesen MaskinCenter A/S, styrkes John Deere's samlede repræsentation i Danmark yderligere. Det er ligeledes meget vigtigt for John Deere, at alle de dygtige medarbejdere i Ole Mathiesen MaskinCenter A/S fortsætter i det nye set-up, siger Marko Borwieck.