Fra den 19. febrauar bliver J. Hundahl Samson Agro-forhandler, og ved åbent hus arrangementet i Thisted i næste weekend vises de første grønne Samson Agro-maskiner frem.

- Samson Agro er meget glad for denne nye mulighed for samarbejde, og vi ser frem til et frugtbart samarbejde med J. Hundahl, der har stor kendskab til de professionelle kunder i deres område, fortæller Torben Larsen, salgs- og marketingchef hos Samson Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det vil styrke salget af Samson Agro-vogne og redskaber i Nordvestjylland, supplerer Søren Hansen, sælger hos Samson Agro.

Stor efterspørgsel

Til Trods den faldende afregningspris på mælk og svinekød, oplever Samson Agro et tilfredsstillende salg i Danmark.

- Det er især vores PG II-serie af gyllevogne, det nye fuldhydrauliske hjultræk (HWD) og vores nye SD tallerkennedfælder, kunderne viser interesse for, forklarer Søren Hansen

- Det samme er tilfældet i udlandet, hvor Samson Agro ser en øget omsætning, fortæller Torben Larsen.

Indehaverne af J. Hundahl Søren og Erik Hundahl ser ligeledes frem til samarbejdet med Samson Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Årsagen til, vi har valgt Samson Agro, er blandt andet kvaliteten på produkterne, og den seriøse opbakning, vi ved, der er, fortæller de to brødre fra Thy.

- Det er vigtig for os, at de produkter, vi har i sortimentet, er kvalitet, samt at service-opfølgning er i top, når der opstår problemer af en eller anden art.

J. Hundahl har afdelinger i Thisted og Skive og sælger foruden Samson Agro-produkter også New Holland, Väderstad og maskiner fra MI-produktsortimentet.