Virksomheden Sukup Europe/DanCorn i Hedensted skifter pr. 1. februar administrerende direktør. Ny mand på chefposten bliver Jens Erik Iversen, der i dag er salgschef i virksomheden.

Jens Erik Iversen afløser den nuværende direktør gennem seks år, Jens Munk Jensen, der pr. 1. februar skal være direktør på virksomheden A/S N.P. Trucks i Horsens.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Jens Munk Jensen, som nu har valgt nye udfordringer. Det har vi forståelse for, og vi er glade for, at vi nu har en god afløser med en stærk baggrund, som er klar til at tage udfordringen op, siger Hans Hansen, der i 1993 overtog DanCorn efter sine forældre og i dag sidder i bestyrelsen.

- Jens Erik Iversen har prøvet det meste her i virksomheden, og han har en bred erfaring, samt den fornødne indsigt i, hvad kunderne har brug for. Han kender virksomheden og ved, hvad der skal til, når det gælder om at drive og udvikle forretningen.

Godt fundament

DanCorn blev for 60 år siden grundlagt i Klejs ved Juelsminde og har siden 2007 haft hjemsted på Mimersvej i Hedensted. Virksomheden, som har cirka 40 ansatte, er leverandør af udstyr til tørring, håndtering og opbevaring af korn og frø med kunder i både ind- og udland.

I foråret 2015 blev DanCorn solgt til det amerikanske firma, Sukup Manufacturing Co., som gennem mange år har været selskabets leverandør af siloer, udstyr hertil samt tørrerier. DanCorns nye navn er Sukup Europe A/S

- Vi har et fornuftigt fundament at arbejde videre på, og vi skal ikke ud at ændre vores organisation som følge af direktørskiftet. Tingene er på plads, og vi kører videre med "business as usual" og fortsat fokus på daglig drift og på udvikling af organisationen til gavn for både kunder og virksomhed, siger Hans Hansen, der glæder sig til det fremtidige samarbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Veltrimmet organisation

Jens Erik Iversen, 38 år, er uddannet landmand, agrarøkonom og merkonom i økonomistyring. Han har suppleret sin uddannelse med flere udlandsophold, både i praktisk arbejde inden for landbruget samt med ophold på Davis Universitet i Californien.

Han har været ansat på DanCorn i 13 år, først som sælger på Sjælland og Fyn, herefter som eksportchef i Østeuropa, Tyskland, Norden samt England og fra 2015 som salgschef i hele Europa.

- Jeg ser meget frem til at stå i spidsen for virksomheden, som har et stærkt team af medarbejdere. Gennem medarbejderne og fabrikken i USA, har vi en god platform for at udvikle forretningen og udarbejde gode projekter, som giver en forøget indtjening til både kunderne og virksomheden, siger Jens Erik Iversen.

- Vi har en effektiv og veltrimmet organisation, med en lang række af dygtige medarbejdere, som er i stand til at have fuld fokus på daglig drift og fremtidig udvikling af virksomheden i de kommende år.

Kender alle hjørner

Siden Jens Erik Iversen blev ansat i 2003, har han været rundt i stort set alle arbejdsområder og afdelinger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været en god rejse rundt i alle hjørner af virksomheden, som gør, at jeg er parat til jobbet som direktør. Det gælder på det faglige niveau men også vedrørende holdningen og den ånd, der hersker og som har stor betydning for den måde, vi arbejder på med et højt ansvarsniveau. Det er mit håb og min intention at køre videre med fortsat fokus på disse værdier, siger han.

Jens Erik Iversen bor på fødegården "Skovbjerg" i Barrit ved Juelsminde sammen med sin hustru, Ida Balzer Iversen, og parrets to børn, Emil på otte år og Freja på seks år. Han købte gården i 2007 og driver i dag 65 hektar.

- Gården og landbruget kan jeg ikke undvære, det er en del af min tilværelse, som jeg ikke vil være foruden. Det har også stor betydning for mig i mit arbejde, at jeg har føling med det landbrugsmæssige, lyder det fra den nye direktør.