Abonnementsartikel

Paradekørsel, godt naboskab og hurtigere traktorer på vejene var noget, der hittede stort på Facebook i løbet af året der gik.

På Maskinbladets Facebook-side finder man uden tvivl landets bedste samling af passionerede og landbrugsinteresserede brugere.

Året igennem har vi delt et væld af historier fra Maskinbladet, og der har været plads til både debat, nostalgi og selvfølgelig en hel masse nyt landbrugsgrej.

Her kan du se hvilke tre historier, der har hittet mest på Maskinbladets Facebook-side.

3: Otte finsnittere på én mark

På tredjepladsen finder vi historien om Langelund Maskinstation, der kørte en fornem omgang paradekørsel, da de havde hele otte finsnittere igang på samme mark.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Du kan se opslaget på Maskinbladets Facebook-side her, og du kan læse historien på Maskinbladet lige her.

2: I Australien er de vilde med danske mejetærskerpiloter

På andenpladsen finder vi lidt nationalstolthed. I august bragte vi historien om hvordan danske mejetærskerpiloter styrer høsten i Australien, og det var noget, der vakte begejstring på Facebook. Historien er i skrivende stund delt over 100 gange.

Du kan se opslaget på Maskinbladets Facebook-side her, og du kan læse historien på Maskinbladet her.

1: Sømmet i bund - Fartgrænsen for traktorer stiger med 33 procent

På førstepladsen har vi historien om, at fartgrænserne for traktorer stiger. Historien satte gang i en heftig debat, og blev også delt i stor stil på Facebook.

I skrivende stund er historien delt tæt på 150 gange, og historien blev således også årets mest læste historie på Maskinbladets website.

Du kan se opslaget lige her, og du kan læse historien her.