Abonnementsartikel

Massey Ferguson har investeret 300 millioner euro over fem år i virksomhedens franske fabrik, og det kan ses på kvaliteten.

 

Massey Ferguson har i løbet af de seneste fem år postet 300 millioner euro i virksomhedens traktorfabrik i Beauvais, Frankrig, og den investering har givet produktionen et kvalitetsløft.

Når Massey Ferguson skal måle på kvaliteten i produktionen, bruger man enheden TGW, der er en forkortelse for Things Gone Wrong (Utilsigtede hændelser på dansk). Betegnelsen dækker over alt fra en ridse i lakken til en komponent, der ikke passer, når den skal monteres, og er ifølge Massey Ferguson en måde hvorpå man kan måle kvaliteten i produktionen.

Med den store investering i den franske fabrik, har Massey Ferguson set en reduktion i TGW'er på 40 procent i løbet af de seneste to år, selvom antallet i forvejen var lavt, lyder det fra fabrikken.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Når du køber en rød traktor, bliver du nok også bedt om at udfylde et spørgeskema. Det gør du, så Massey Ferguson kan få et overblik over kundetilfredsheden, og også her kan fabrikanten melde om fremgang.

- De positive svar har bevæget sig op på 94 procent på under fem år. For os er kunde-feedback ikke bare et tal, men det er noget, der fører ændringer og vedvarende succes med sig for Massey Ferguson, siger Philippe Kerbrat, der er kvalitetschef på fabrikken i Beauvais.