Give Elementer A/S oplever en større efterspørgsel på betonelementer til gennemtænkte staldløsninger med fokus på effektivisering og driftsoptimeringer:

- Vi oplever en klar vækst i staldstørrelserne på de stalde, vi leverer til. Besætningerne er blevet færre men større. Det er især efterspørgslen på staldløsninger, der optimerer arbejdsgangen for landmanden, der er steget markant de seneste år. Det afspejler sig selvfølgelig også på ordrestørrelsen på betonelementerne, lyder det fra Give Elementer A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Afskaffelsen af EU's mælkekvoter er ifølge Give Elementer højest sandsynligt med til at staldene vokser i størrelsen.

Give Elementer A/S leverer aktuelt elementer til en stor kostald på i alt 7600 kvadratmeter og med en længde på over 200 meter. Den nye stald udmærker sig ved at man har samlet køer, kvier og malkehus på ét sted. Stalden vil have 700 pladser til køer og de ældste kvier. Der er tale om en leverance af både skrabeplader, facadeelementer, vaskevægge, kanalelementer, bagkanter og siloelementer. Der er tale om en yderst moderne stald, hvor alt går op i en højere enhed. Møberg Staldbyg A/S er totalentreprenør på projektet og LMO er bygningsrådgiver på opgaven.