Abonnementsartikel

Plantekongres 2016 byder på 99 sessioner og 199 oplæg, og som noget helt nyt afholdes Plantekongressen på to lokaliteter.

Plantekongres 2016 afholdes onsdag den 20 januar og torsdag den 21. januar i Messecenter Herning og i Herning Kongrescenter.

I 2016 byder kongressen på ikke mindre end 99 sessioner og 199 oplæg, hvor der er basis for debat og inspiration, og med de mange valgmuligheder kan der samsætte et program bestående af de elementer, der lige præcis passer til dig.

Ud af de 99 sessioner afholdes de 11 som noget nyt i Messecenter Herning onsdag den 20. januar om eftermiddagen. Her vil der samtidig være mulighed for at krydre dagen med et besøg på den nye landbrugsmesse FarmerTech, der netop afholdes i messecenteret den 19. - 20. januar.

Årsmødet indleder

Årsmøde for Planteproduktion er startskuddet til Plantekongressen, og som noget nyt i 2016 er dette også henlagt til de store rammer i Messecenter Herning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Arrangørerne anbefaler, at deltagere på såvel årsmøde som kongres parkerer bilen ved Messecenter Herning, og så benytter sig af de mange gratis shuttle-busser, som vil køre i rutefart mellem messecenter og kongrescenter.

Info

Plantekongressen arrangeres af Aarhus Universitet, Københavns Universitet og Seges. Indlægsholdere er typisk forskere, rådgivere, landmænd, politikere eller ledere i ministerier og styrelser.

Formålet med kongressen er at præsentere den nyeste viden fra Danmark og resten af verdenen, skabe rum for networking og give deltageren en rigtig god oplevelse. Der deltager cirka 2.000 landmænd, rådgivere, ansatte i offentlige forvaltninger, forskere, privatansatte og studerende.

Få mere information om program, tilmelding med mere HER