Abonnementsartikel

Ligesom Lantmännen Maskin for nylig gjorde det i Sverige, indgår det tyske landbrugskooperativ RWZ Rhein-Main nu et tæt samarbejde på Agco.

Tyske RWZ Rhein-Main har samarbejdet med Fendt de sidste 75 år, og har nu besluttet sig for at satse 100 procent på hele Agcos produktportefølje. Det skriver tyske Agrar Technik.

Aftalen mellem Agco og RWZ Rhein-Maim betyder, at Agco bliver RWZ Rhein-Mains eksklusive leverandør af landbrugsmaskiner.

RWZ Rhein-Main, som er Tysklands tredjestørste forhandler af landbrugsmaskiner, med 2.700 ansatte fordelt på 200 afdelinger, bliver nu Fendt full-line forhandler, og også Challenger bliver en del af deres tilbud til de tyske landmænd. Disse to forhandlinger samles under et forhandlernet, mens forhandlinger af Massey Fergusson og Fella samles under et andet.

Om den eksisterende kontrakt med Claas, oplyser RWZ Rhein-Main ifølge Agrar Technik blot, at den nuværende aftale vil blive respekteret.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det må dog formodes at det nye, tætte samarbejde med Agco bliver på bekostning af et samarbejde med Claas ved kontraktens udløb.