Karl Mertz A/S skal sælge de gule minilæssere der, afsættes til både landbrugs- og industrisegmentet.

Karl Mertz A/S med hovedsæde i Sakskøbing driver fire filialer og er geografisk placeret i et område, som giver Giant forhandlernettet endnu et løft mod importørens ambitionen om at "være lokale og tæt på kunderne" i hele landet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den nye forhandler beskæftiger 50 mand i de fire afdelinger indenfor både salg, service og administration. Serviceflåden med 15 biler, der kører i området sikrer i forvejen en god backup for de nuværende kunder og det kommer nu Giant kunder til gode.

Matcher kvalitetskrav

"Vi har igennem en længere periode søgt efter en stærk og handy minilæsser, som vi kunne tilbyde vores kunder. Vi har hele tiden ledt efter et mærke, som kvalitetsmæssigt kan matche vores øvrige maskiner, vi har i huset. Vi har ledt efter et mærke med styrke, høj vestlig kvalitet og er derfor meget glade for vi nu kan tilføje Giant i vores program, siger Anders Hansen, administrerende direktør, Karl Mertz A/S, og fortsætter:

- Vi har godt fat i både entreprenør- og landbrugsbranchen med vores nuværende maskinprogram og Giant er et attraktivt supplement til begge disse brancher. Vi forventer os meget af det indgåede samarbejde og glæder os til at vise kunder og interesserede det seneste skud på stammen.