Landbrugsfagmessen NutriFair i Fredericia danner atter rammen om succesfuld, sønderjysk forbrødring.

AgriTeknik ApS fra Brørup er Danmarks største forhandler af BouMatic malkeanlæg, mens A-Z Trading fra Sønderborg blandt andet tilbyder et bredt program i mælkekøletanke, silotanke, kølesystemer og kølecontainere til døde dyr. Virksomhederne supplerer således hinanden godt og har tidligere haft gode resultater ved at udstille samlet på NutriFair, og det gør de naturligvis også på 2016-udgaven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Faktisk er de så tilfredse med messens koncept og indhold, at det er det eneste danske udstillingsvindue, de satser på i 2016.

- For os som leverandør gælder det altid om at vælge meget nøje, hvor vi lægger vores fokus. Især som markedet ser ud i øjeblikket. På NutriFair kommer der mange mælkeproducenter og svineproducenter. Derfor har vi valgt at udstille i Fredericia igen, faktisk som det eneste sted i Danmark næste år, for erfaringen viser os, at det er her, vi møder både nuværende og nye kunder, fortæller Karsten Nielsen, indehaver af AgriTeknik.

Det kan BouMatic i Skjern sagtens se fornuften i.

- Vi bakker naturligvis op om vores forhandlere og de dispositioner, som de vurderer, giver den bedste profilering af BouMatics løsninger og tilgang til kunderne. Og når NutriFair ydermere vælger at sætte busser ind, med opsamling af landmænd mange steder i hele Danmark, så styrker det troen på, at NutriFair er et godt forum at præsentere sig i, lyder det fra salgschef Michael Andersen.

A-Z Trading er på helt på linje med både AgriTeknik og BouMatic.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- NutriFair passer godt til os, fortæller Arly Z. Wolf, indehaver af A-Z Trading.

- De besøgende er relevante fagfolk, da vi har produkter til både mælkeproducenter og svineproducenter. NutriFair er så målrettet og overskuelig, at de har fornuftig tid til at snakke med os udstillere. Og er man lige optaget med en kunde, når en anden går forbi standen, så kommer folk bare tilbage senere. Jeg oplever, at de besøgende har sat dagen af til formålet, og de orienterer sig helt uden stress om mulighederne, inden de eventuelt træffer beslutning om køb. Jeg plejer at sige, at folk kommer og orienterer sig om formiddagen og laver aftale eller afgiver ordre om eftermiddagen på NutriFair, bemærker Arly Z. Wolf med et smil.

Peter Sunesen, projektleder i Messe C Fredericia, glæder sig over, at NutriFair som den eneste er blevet tilvalgt på de to virksomheders danske messekalender:

- Når vi kan melde ud, at mælkeproducenter kun kan møde Danmarks største BouMatic-forhandler på NutriFair, jamen så er det jo med til at gøre messen endnu mere attraktiv at besøge. Jeg hæfter mig også ved, at AgriTeknik og A-Z Trading roser det salgsmiljø, som messen skaber. Det flugter med tilbagemeldinger fra de øvrige udstillere og viser, at NutriFair er værdifuld for både besøgende og udstillere, slutter Peter Sunesen.

Lige som i 2015 har AgriTeknik og A-Z Trading en tredje part med på en mindre del af standen, nemlig Tre-For, som vil rådgive om energimæssige overvejelser i forbindelse med blandt andet køling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NutriFair gennemføres den 20.-21. januar 2016.