Abonnementsartikel

Med Michelins lufttryksberegner får landbrugeren oplysninger om lufttrykket i maskinens dæk alene ved at tage et foto og trykke på et par taster.

Michelin har lanceret en ny app, der kan måle dæktryk.

Michelins lufttryksberegner er en tretrins app, som er meget nem at bruge. Først indtaster du belastningen på for- og bagakslen, så angiver du hvilken type dæk, der er monteret på traktorens for- og bagaksel, ved at scrolle ned i menuerne, og til sidst tager du et foto af traktoren med en smartphone.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Appens indbyggede kamerafunktion beregner den præcise vægtfordeling og længde på udhænget målt fra hjulakslerne. Denne funktion er den eneste af sin slags på markedet.

Michelins lufttryksberegner kan straks beregne det mest hensigtsmæssige dæktryk for den ønskede belastning og hastighed. Det giver landbrugeren oplysninger om de bedst mulige luttryk som hjælp til både at garantere trafiksikkerheden og skåne jorden.

Michelins lufttryksberegner kan downloades gratis til Android- og iOS-telefoner. Appen fås på fire sprog: fransk, engelsk, tysk og spansk.