Natalie Knight kommer fra en stilling som Senior Vice President Finance for Adidas-koncernen, hvor hun er ansvarlig for et internationalt team af 200 medarbejdere, der yder strategisk og økonomisk rådgivning til koncernens globale driftsafdeling, indirekte indkøb og andre globale funktioner.

- Natalie har mange års erfaring i præstationsledelse i en global virksomhed med hurtigt omsættelige forbrugsgoder. Hun har stærke kompetencer inden for ledelse, kommunikation og investor-relationer. Jeg ser frem til at byde Natalie velkommen til Arla, siger Peder Tuborgh, CEO i Arla.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Natalie Knight udtaler:

- Jeg glæder mig til at blive en del af denne velrenommerede virksomhed og det højt respekterede ledelsesteam. Og så ser jeg frem til at bruge min branderfaring i en virksomhed, der har en ambition om stærk vækst for sine brands.

Natalie Knight stammer fra Seattle og har en bachelorgrad i Business og tysk fra University of Arizona. Hun flyttede til Tyskland i 1992 og færdiggjorde sin masteruddannelse i økonomi, mens hun arbejdede for den amerikanske ambassade i Berlin. Hun har 15 års erfaring med investor-relationer fra sin tid hos Bankgesellschaft Berlin, BASF og Adidas.

Natalie Knight blev ansat i Adidas-koncernen i 1999 og har varetaget en række ledende økonomistillinger, herunder Vice President of Investor Relations og Mergers and Acquisitions, CFO for Adidas North America (koncernens største datterselskab) og Senior Vice President for Brand and Sales Finance.

Ud over ansvaret for Arlas finans- og juridiske funktioner får Natalie Knight også det globale IT-ansvar.