Abonnementsartikel

T-serie udvalget udvides med introduktionen af HiTech modeller og nye funktioner.

Finske Valtra er nu klar med nye modeller. De nye modeller skal findes i fjerde generation af Valtras T-serie, der er yderligere udvidet med nye funktioner og en indførelse af HiTech modeller, der er tilgængelig i alle hestekræft klasser. T-serien fås nu med HiTech, Active, Versu og Direct transmissioner.

HiTech modellerne har en fem-trins Powershift transmission og adskiller sig fra Active modeller i form af deres hydraulik: HiTech modeller har en tandhjulspumpe som producerer 73 eller 90 liter i minuttet og mekanisk styrede hydrauliske blokke. Aktive modellerne har til gengæld load-sensing hydraulik som producerer op til 200 liter i minuttet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

T-serien HiTech traktor basismodeller, repræsenterer en nem betjent og pålidelig traktor, som et alternativ til de opgaver, der ikke kræver store hydrauliske output, lyder det fra Valtra.

Opdateringer til førerhuset.

Den udvidede T-serie model række tilbyder nu også nye alternativer til kabinen. Den nye SkyView kabine er baseret på det fjerde generations førerhus og har næsten syv kvadratmeter glas.

En metal rækværk beskytter kanterne af taget og fungerer som et monterings gelænder til ekstra lys. En vinduesvisker holder ovenlysvinduet rent under alle forhold, og smalle skærme letter kørsel i skoven. En brændstof ståltank kan også tilbydes til skovarbejde.

En anden ny mulighed er en kabine med to døre. Derudover kan kunderne specificere om traktoren skal udstyres med eksempelvis elektrisk justerbare spejle og en opvarmet forrude. En motor/kabine varmer på diesel er også tilgængelig til brug om vinteren, og den kan fjernstyres ved hjælp af en mobiltelefon.

T-seriens HiTech modellerne har alle de samme Powershift transmissions egenskaber som Active og Versu modellerne og kan betjenes som en trinløs transmission. Desuden er der standard funktioner på HiTech modellerne som omfatter en Hill-hold funktion, AutoTraction og hydraulik assistent, dette sikrer optimal brugervenlighed, produktivitet og effektivitet til krævende opgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HiTech modellerne har Valtra?s patenterede hydraulik-assistent. Valtra er den eneste traktorproducent i verden, der tilbyder en hydraulik-assistent også på traktorer med Powershift transmissioner. Hydraulik-assistent øger automatisk motorens omdrejningstal når en masse hydraulik-kraft er nødvendig, såsom ved frontlæsser arbejde.