Abonnementsartikel

Anders Samuelsen fra Liberal Alliance leverer en stor ros til landbruget på sin Facebook-profil.

Det er ingen hemmelighed, at Liberal Alliance satser stort på vælgere i det danske landbrug. Partiet har flere gange slået på, at landbruget skal have bedre vilkår, og at det danske landbrug er vigtigt for landets økonomi.

Nu har partiets politiske leder, Anders Samuelsen, så skrevet en decideret hyldest til landbruget på sin Facebook-profil. Hyldesten består af en fotocollage med billeder fra dansk landbrug samt følgende tekst:

Artiklen fortsætter efter annoncen

"TAK til landbruget - I gør Danmark til et smukt land!

I knokler løs trods krisen. I skaber enorme eksportindtægter. I skaber job. I gør Danmark kendt for kvalitet.

Undskyld, at vi glemmer at takke jer - I er helte og I beriger os.

Kender du nogle med tilknytning til dette stolte erhverv så "tag" dem eller del. I dag skal de takkes for deres enorme indsats til gavn for os alle.

Billederne er taget i dag. I Danmark "

Artiklen fortsætter efter annoncen

I skrivende stund er opdateringen blevet "liket" over 500 gange og delt af 96 personer. Anders Samuelsen er dog ikke den første, der laver en ros til landbruget på Facebook. Eksempelvis lavede Facebook-brugeren Christina Lambert en opdatering i samme stil den 10. august, og på trods af, at hun ikke sidder i Folketinget, har hendes landbrugs-ros haft en del mere succes end Anders Samuelsens. Christina Lamberts opdatering er i skrivende stund delt over 13.000 gange og "liket" over 40.000 gange, så man kan da sige, at Anders Samuelsen har noget at sigte efter.