Abonnementsartikel

Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter inviterer medlemmerne til traktordemonstration for kriseregulering af mælkeproduktionen.

Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM) opfordrer medlemmerne til at støtte op om deres tyske kollegaer, der vil bruge hele næste uge på at demonstrere deres utilfredshed over den førte politik på mælkeområdet.

Foreningen planlægger derfor en dansk traktor-demo den 23. - 24. august.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tysk demo

De tyske mælkeproducenter vil køre i traktoroptog med løbende udskiftning fra alle hjørner af landet og samles til sidst i München til en stor fælles demonstration den 1. september.

Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter har valgt at støtte det tyske initiativ ved at køre fra Varde til Rendsborg, hvor det tyske optog fra Nordtyskland starter mandag den 24. august.

Vække politikere

Ifølge LDM hersker der stor utilfredshed med politikernes ageren i forhold til mælkemarkedet, og hos LDM mener man, at der er behov for at råbe politikerne op på alle måder.

LDM oplyser, at man kan slutte sig til den danske traktordemo hele vejen undervejs til Tyskland, og man kan køre med, så langt man vil - det vigtigste er at vække politikerne.

Få flere oplysninger om traktordemonstrationen ved henvendelse til LDMs sekretariat.