Langesømessen afvikles hvert år den tredje lørdag i august på Godset Langesø på Fyn, og siden messen tog sin begyndelse for mere end 20 år siden, har den for alvor slået sit navne fast, og hvert år strømmer fagfolk fra juletræs- og skovbrugsbranchen til messen. Messen favner bredt. Både juletræsproducenter, opkøbere, forskere, konsulenter, samt producenter af redskaber og maskiner er gerne til stede på messen.

De sidste år har arrangørerne kunne melde om rekord både hvad angår udstillere og besøgende, og det ser ud til, at der ikke bliver gjort en undtagelse fra den regel i år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Plads til alle

Da det i skrivende stund stadig er muligt for udstillere at melde til messen, så er det endnu svært at sige noget om det præcise antal udstillere, men messens tovholder Kirsten Sørensen fra godskontoret på Langesø Gods er ikke i tvivl om hvilken vej vinden blæser:

- Interessen er bestemt ikke blevet mindre i år, sammenlignet med sidste år, snarere tværtimod. Vi oplever bestemt endnu mere søgning på dette års messen, siger Kirsten Sørensen, der forsikrer at der nok skal være plads til alle, der ønsker at udstille på Langesømessen.

Flere nye udstillere

Hun fortæller også, at der i år er kommet en del nye udstillere til, der blandt andet udstiller varmeløsning, labels og systemer til digital styring af juletræsproduktion.

Antallet af udenlandske udstillere ser i år ud til at være på samme niveau som foregående år, men Kirsten Sørensen fortæller, at der er en højere andel af de udenlandske udstillere i år, der kommer fra østeuropæiske lande.

- Det er virksomheder med kontorer i Danmark, og de arbejder især med formidling af arbejdskraft og med juletræsproduktion, siger Kirsten Sørensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Antallet af besøgende ved Langesømessen forventes at ligge på cirka 3.200 gæster.