Abonnementsartikel

Avancerede maskiner stiller høje krav til smøremidlerne i dag, og forkert smøring kan i værste tilfælde betyde maskinnedbrud. Individuel rådgivning om brug smøremidler er derfor blevet populært især blandt større bedrifter.

Høsten står for døren, og det er dyrt, hvis der sker maskinnedbrud. Den stadig mere avancerede maskinpark stiller højere krav til smøremidlerne, og det kan være en jungle at finde ud af, hvilke produkter, der får maskinerne til at yde det optimale.

Med et konstant fokus på at være landbrugets foretrukne rådgiver på smøreolie, har OK derfor udvidet staben med en fast support, nemlig smøremiddeltekniker Mikael Erlandsen, der rådgiver landbrugskunder, entreprenører og maskinstationer.

- Vi har egentlig haft funktionen i længere tid, men i kraft af, at vi har mærket, at det er en funktion, som især større kunder efterspørger, så har vi afsat mere tid netop til individuel rådgivning, fortæller Mikael Erlandsen.

- En moderne maskinpark er særdeles avanceret, og det kræver en solid viden om smøremidler, hvis man vil være sikker på at anvende de rigtige smøremidler i de rigtige mængder. Et besøg fra en rådgiver kan spare både tid og penge og optimere vedligeholdelsen af maskinerne, og det er mange landmænd blevet opmærksomme på, siger Mikael Erlandsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Grundig gennemgang

Det øgede fokus på den rådgivende funktion betyder, at landbrugskunder, entreprenører og maskinstationer i endnu større grad kan benytte sig af OK?s ekspertise på smøremidler. OK tilbyder en grundig gennemgang af maskinparken. - Vi kommer ikke bare ud og gennemgår et skema. Vi udnytter den tekniske ekspertviden, vi har, og det betyder, at rådgivningen bliver helt målrettet på den enkelte bedrift, forklarer Mikael Erlandsen, som oprindelig er udlært lastvognsmekaniker og i mange år har arbejdet som landbrugsmaskine-mekaniker.