Abonnementsartikel

Cimbria har sikret sig en ordre, der løber op i over 100 millioner dollars.

Silovirksomheden Cimbria har sat rekord for virksomhedens hidtil største ordre. Det er sket med en ordre fra Egypten, hvor Cimbria skal levere 23 kornsiloanlæg, og det samlede ordrebeløb runder 100 millioner dollars. Det svarer til over 660 millioner danske kroner.

Cimbria skal stå for design, udvikling, beregning og levering af siloerne. Derudover indeholder projektet også en aftale om, at Cimbria skal starte et træningsprogram for 20 egyptiske medarbejdere på hvert af de 23 siloanlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvert af de 23 siloanlæg får en kapacitet på 60.000 tons og transport- og rensefaciliteterne har en kapacitet på 200 tons pr time.

Geografisk fordeler de 23 anlæg sig hele vejen fra Middelhavet til Aswan, og der skal blandt andet installeres et siloanlæg ved en oase, der ligger 600 kilometer vest for Aswan.

12 af de 23 siloanlæg skal leveres til firmaet Egyptian Holding Company for Silo Storage, der er ejet af den egyptiske stat, og primært skal bruges som buffer og midlertidig opbevaring til importeret hvede. 10 siloanlæg bliver anlagt for det egyptiske landbrugsministerium, og her får lokale landmænd muligheden for at sælge lokalt produceret korn, som leveres til siloanlægget.

Det sidste anlæg skal leveres til North Cairo Flour Mills Co.

I løbet af de sidste 25 år har Cimbria haft stor succes med at levere siloanlæg til Egypten, og virksomheden har solgt mere end 40 anlæg indtil nu. Cimbria har siden 2012 haft sit eget salgskontor i landet.