Abonnementsartikel

700 udstillede dyr og 150 maskin- og erhvervsudstillinger var omdrejningspunktet for Hjørring Dyrskue, som i år fik 28.000 besøgende.

Hjørring Dyrskue er nu veloverstået, og det blev ifølge arragørerne en vellykket omgang. Således melder de om, at både stemning, publikummer, dyr, udstillere og ikke mindst vejret viste sig fra sin allerbedste side under de to dage, fredag 19. og lørdag 20., i Hjørring. Det kunne i øvrigt også aflæses i billetsalget, som rundede cirka 28.000.

Det var naturligvis noget, der vagte glæde hos LandboNord, som står bag skuet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med så mange glade gæster og udstillere kan jeg ikke være andet end tilfreds. Dyrskuet er gået rigtig godt, og det er jo fantastisk at se, at alle vores forberedelser går op i en højere enhed i løbet af de to dage, siger dyrskueansvarlig Karin Møller Larsen fra LandboNord i en pressemeddelelse.

Miss Vendsyssel

Bedømmelserne og præsentationerne i ringen blev afviklet planmæssigt, og niveauet blandt de udstillede dyr var ifølge arrangørerne igen i år meget højt.

Titlen som Miss Vendsyssel - landsdelens smukkeste malkeko - gik til DRH ko under fire år fra Borup Holstein V/Peter Hollesen.

Bedste Interbreed besætningsgruppe blev en Limousine-besætning fra Sofiedal Limousine v/Helle og Flemming Jensen, der også vandt prisen for bedste besætningsgruppe blandt kødkvæget.

Bedste hundyr inden for kødkvæg var en Limousine ko fra Lene og Per Lynge Laursen, mens bedste tyr var en Hereford fra Kirstein Munk Simonsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt hestene gik prisen for skuets bedste hoppe til en pinto hoppe fra Hanne og Poul?Anker Steffensen, og skuets bedste hingst blev en Frederiksborg hingst fra Chanette Sørensen.

Hele ærespræmielisten og de øvrige præmielister kan ses på dyrskuets hjemmeside.