Abonnementsartikel

Maskinhandler Peter Sørensen har valgt at dreje nøglen om efter seks år som indehaver af Thorsø Maskinforretning.

Thorsø Maskinforretning, der ligger midt i firkanten mellem Aarhus, Randers, Viborg og Silkeborg, er nu lukket, det fortæller indehaver Peter Sørensen i et brev til maskinforretningens kunder.

- Jeg må desværre konstatere, at det er blevet mere og mere vanskeligt at drive en mindre maskinforretning som min, i et marked hvor forretningsenhederne bliver større og større og i et erhverv, der er økonomisk hårdt presset, skriver Peter Sørensen i brevet.

I Thorsø Maskinforretning har man forhandlet Claas-traktorer, og Peter Sørensen forklarer i brevet, at Allan Mahler fra Traktor & Høst-specialisten i Grundfør har villet overtage den del af forretningen, der har med Claas at gøre.

- Jeg er selvfølgelig ked af det på både kunders, medarbejdernes og egne vegne. Så meget desto mere glæder det mig, at Allan Mahler, som et led i aftalen, har tilbudt at færdiggøre uddannelsen for vores lærling, Thomas. Endvidere har jeg også selv fået job hos Traktor og Høst Specialisten, hvor jeg ser frem til at kunne servicere jeres maskiner som hidtil, skriver Peter Sørensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han var den fjerede, og nu også sidste, ejer af virksomheden, der blev grundlagt omkring 1920. Det vil altså sige, at blot et par år før en 100 års fødselsdag, er det nu slut med Thorsø Maskinforretning. Peter Sørensen overtog Thorsø Maskinforretning i 2009.