Abonnementsartikel

Maskinbladet har været i Italien for at se de opdaterede modeller fra New Holland køre i marken for første gang.

På Sima-messen præsenterede New Holland de opdaterede udgaver af T7, T8 og T9-modellerne, og nu har de nye modeller så været en tur i marken.

Maskinbladet var med, og her kan du se et stort galleri med de opdaterede maskiner. Herunder kan du læse lidt om, hvad der er nyt ved de opdaterede udgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

T7

Den første T7 udkom i 2007, og den model New Holland nu har klar, lever op til Tier 4 Final-kravene. På billederne ses en T7.270, der har 12 hestekræfter end den nuværende 270'er. Derudover er den nye udgave udstyret med LED-arbejdslys som standard, og det vil være muligt at få op til fem gange mere lys på denne model end på tidligere udgaver.

Motorhjelmen har fået et nyt udseende, der er mere strømlinet og ikke har så mange åbninger. Det skal være med til at mindske mængden af snavs, der når ind til motoren, og dermed mindske behovet for vedligeholdelse.

T8

Den store T8-model kan fås både med og uden bælter, som New Holland kalder Smarttrax.

Den nye model har plads til 606 liter brændstof, og den er udstyret med et baggrundsbelyst joystick, der skulle gøre betjeningen lettere, når mørket faldet på. Derudover har den nye model også fået blødere knapper på joysticket, så traktoren skulle være mere behagelig at bruge på en lang arbejdsdag.

T9

New Hollands største model hedder T9, og den står på billederne på de nye Michelin Axiobib-dæk, der giver mulighed for op til 20 procent højere last uden yderligere jordpakning i forhold til tidligere modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den helt store knækstyrede monster-traktor kan fås med en egenvægt fra 18 til 26 tons, og ligesom både T7 og T8-modellerne har den store T9'er fået et nyt sæde, som skulle gøre komforten bedre.