Abonnementsartikel

LandboUngdom er den 3.-4. oktober 2015 vært for det 62. Verdensmesterskab i pløjning og i forbindelse med pløjemesterskabet er der også udstilling af maskiner.

- Det glæder os, at både lokale og store landsdækkende maskinfirmaerne bakker op omkring VM i pløjning og bestiller udstillingsplads, hvor de kan vise deres sidste nye maskiner til de 8.000 gæster, vi forventer, vil besøge stævnet?, fortæller Lars Nielsen, der er ansvarlig for udstillingsarealet.

- Vi begynder så småt at fordele udstillerne på udstillingsarealet, så hvis man skal have en central plads, er det ved at være sidste udkald, tilføjer han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er nu, chancen er der for at vise sig frem til et VM, for der kommer til at gå mange år, før LandboUngdom og Danmark igen kan få lov at afholde et VM - næste ledige værtsår er i 2033, så den unikke chance skal udnyttes i år, hvis man vil vise sig frem for både danske og udenlandske gæster.

Kongskilde og New Holland

De største udstillere er stævnets guldsponsor Kongskilde med 1.200 m2 og bronzesponsor New Holland med 600 m2, og derudover har mange firmaer bestilt mindre udstillingsareal til deres maskiner. Der er dog stadig ledige pladser til de firmaer, som endnu ikke har fået bestilt udstilling.